Ekskluzivna tehnika izrade

TST (Twin Sheet Tehnology) Tehnologija dvostrukog spajanja

TST - tehnologija stvara proizvod koji je lakši i jači od proizvoda dobijenog rotacionim modeliranjem. Ovi kvaliteti, zajedno sa UV otpornim polietilenom, daju BIC Sport kajacima izuzetnu izdržljivost. Trajan i čvrst: Sa više od 20 godina iskustva u dizajnu i proizvodnji sportske opreme, BIC Sport je koristio svoje ogromno znanje da njihovim kajacima da brzinu, udobnost i stabilnost. Trupovi Bic Sport kajaka imaju odlične linije na vodi uprkos svojim kompaktnim veličinama.

Inovacije u bezbednosti
Svi BIC Sport Sit On Top kajaci su nepotopivi. “Podmornica oblik" izlaza vode favorizuje njen protok kada je kajak u pokretu. BIC Sport kajaci od dužine 3 metra na dalje su opremljeni sigurnosnom trakom da vam pomogne da se vratite na kajak u slučaju ispadanja.

Na ovom YouTube kanalu možete pogledati video o svim kajacima iz BIC ponude

Održivi razvoj
U cilju poštovanja životne sredine, svi BIC kajaci su napravljeni od termoformiranog polietilena, posebno ekološki prihvatljivog materijala, za koji se tokom svoje proizvodnje koristi vrlo malo opasnih hemikalija i nema otpadnih materijala. Ponovo u proizvodnji kajaka, sav višak materijala se dodaje i reciklira nazad u proces proizvodnje, sve emisije gasova u atmosferu su zanemarljive i voda koja se koristi za hlađenje se reciklira.

 

 

Prodaja BIC kajaka Srbija i Crna Gora